Tøjdesigner

Hvis du har en forestilling og et ønske om, at du har en fremtid som tøjdesigner, skal du have et kreativt sind og være dygtig til dit håndværk. Du skal have et godt blik for mode, og du skal nyde at følge med i tidens trends. Tekniske og kreative færdigheder er dog ikke nok, hvis du forestiller dig en fremtid som tøjdesigner. Et andet meget væsentligt element er nemlig, at du skal brænde for faget. Passionen, engagementet og lysten skal være de bærende grunde til, at du ønsker dig en fremtid inden for designets verden.

En fremtid som tøjdesigner

Textilskolen kan blive dit første skridt på vejen imod drømmen om en uddannelse og karriere inden for design. Med vores hjælp kommer du et skridt nærmere en fremtid som tøjdesigner. Det gør du, idet professionalisme, kreativitet og engagement gennemsyrer vores arbejde og vores hverdag her på Textilskolen. Med et forløb hos os får du i høj grad mulighed for at udvikle og prøve kræfter med dit designtalent, og du opnår de fornødne kompetencer – de kompetencer, som er nødvendige hvis du drømmer om at komme i gang med en designuddannelse i Danmark eller i udlandet. Hos os får du grundlæggende det fundament, du har brug for hvis en fremtid som tøjdesigner ikke blot skal være et brændende ønske, men en potentiel realitet. Du får en oplevelse for livet, og du får erfaringer, som du vil kunne gøre stort gavn af senere i livet uanset, i hvilken branche du ender med at arbejde. Med et relevant forløb hos Textilskolen skaber du desuden venskaber og relationer, som også er for livet, idet du møder en masse mennesker med de samme håb og interesser som dig selv.

Med et forløb på Textilskolen og med en lille tøjdesigner i maven får du altså skabt det grundlag, der kræves for at komme i gang med en uddannelse inden for mode og tekstildesign. Du bliver rustet til at kunne formå at arbejde innovativt med udvikling af ideer og med designprocessen, og du bliver kvalificeret til at kunne klare den benhårde konkurrence, som er i optagelsesforløbet på designskolerne i Danmark og i udlandet. Hos Textilskolen er fokus på design og ideudvikling, men samtidig bestræber vi os på at fastholde vores nærhed og vores kærlighed til materialerne og til håndværket.

Textilskolen kan bane vejen for en fremtid som tøjdesigner

Tvivl ikke på, at du skal vælge Textilskolen hvis du ønsker dig et fremtidigt job som tøjdesigner. Tvivl ikke på, at du skal vælge os, hvis du vægter kreativitet, åbenhed og et godt håndværk, og hvis du kunne tænke dig et forløb, som er horisontudvidende og personligt udviklende. Tvivl ikke på, at vi er det bedste valg hvis du trænger til nogle nye udfordringer, og hvis du ønsker at gå en mere kreativ vej. Hvis du alligevel er blot en lille smule i tvivl, råder vi dig til at kontakte os allerede i dag. Når du kontakter os, kan vi sammen med dig få fastlagt dine behov og ønsker, og vi kan råde dig til, hvilken vej du skal gå.

tojdesigner

Tøjdesigner

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk