Tekstil design

At formidle, at skabe et udtryk og at kreere. Dette er nogle af de vigtigste og mest bærende elementer inden for tekstil design.

Hvis din interesse og din passion inden for tekstil design er stor, vil det være synd ikke at udfolde dig inden for denne verden af kreativitet. Med et forløb hos Textilskolen kan du gøre netop dette. Vores uddannelsesforløb tager netop sit afsæt i kreativ udfoldelse, og hos os kan du få rig mulighed for at udvikle dig og at skabe nogle erfaringer, som senere hen i dit liv vil være intet mindre end uundværlige.

Tekstil design med kreativitet og kvalitet

Tekstil design er en af de bærende elementer hos Textilskolen. Vi brænder for dette fag, vores passion for det kreative element er stor, og vi kan uden tøven sige og mene, at vi er førende inden for blandt andet tekstil design. Når vi tør sige, at vi er førende inden for vores arbejdsfelt, er det fordi vi ved, hvad vi kan, og fordi vi elsker det, vi laver. Desuden er det fordi vi ved, vi har den bedste kapacitet og de bedste ressourcer og forudsætninger for at kunne give dig et lærerigt og udviklende uddannelsesforløb inden for tekstil design. Vores undervisning er af en kvalitet, som vi hos Textilskolen kan stå helt og holdent inden for, og vores fysiske rammer er gode. Hos Textilskolen har vi en lang række forskellige temaværksteder, hvor du kan få lov til udfolde din kreative sans.

Et andet væsentligt element som gør, at vi hos Textilskolen uden den mindste tøven tør at kalde os førende inden for blandt andet tekstil design er vores undervisere. Hver eneste af vores undervisere er først og fremmest enormt passionerede for deres fag, og arbejder hver dag med det, de elsker og brænder for – et element, som virkelig kan mærkes i hverdagen her på Textilskolen. Dertil kommer, at vores undervisere hver og en er virkelig kompetente inden for emner som tekstil design. De er alle sammen professionelle designere og kunstnere med en stor og omfattende berøringsflade og en bred erfaring fra modebranchen. Vores undervisere kender ganske enkelt denne branche inden fra og ud, og de ved, hvad som skal til for at klare sig godt. Derfor kan du hos Textilskolen få opbygget lige nøjagtig de kompetencer, som skal til for at få succes inden for designets verden. Mange af vores dygtige og engagerede ansatte underviser desuden også hos videregående uddannelser som blandt andet Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og KEA.

Hos Textilskolen har vi altså på alle måder de rette kompetencer og den rette kapacitet til at give dig et uddannelsesforløb inden for tekstil design, som vil udfordre dig og udvikle dig som menneske og som designer.

Tekstil design hos Textilskolen

Hvis et forløb under navnet tekstil design hos os lyder som værende interessant og tiltalende i dine ører, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Hos Textilskolen ser vi frem til at byde dig inden for i vores fantastiske og kreative univers.

 

 

Tekstil design

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk