Modedesigner

Modedesigner

Når det kommer til at være modesigner, er nogle af de mest bærende elementer, at man har interessen og passionen for at skabe og kreere et udtryk. Tekstildesign og jobbet som modedesigner, handler om at skabe et udtryk som befolkningen vil iklæde sig, at skabe en stil, de kan relatere til. Derfor skal du naturligvis have en veludviklet passion og interesse for tekstildesign. Det er dog ikke nok. Du skal også have en forståelse for, og en evne til, at kunne forstå de tekniske faktorer og teoretiske bevæggrunde for hvorfor tekstildesign virker som det gør. Det er denne kombination, der vil gøre dig til en storslået modedesigner.

Få et forspring som modedesigner gennem Textilskolen

På Textilskolen er vi stolte af at have nogle af branchens dygtigste undervisere, samt en studieopbygning der sørger for at vores studerende rejser fra os med masser af praktisk erfaring og et ekstra forspring til titlen som modesigner.

Vi brænder for vores fag, og vi støtter op om din drøm om at blive Danmarks bedste modedesigner uanset, hvilken stilart du føler for at udvikle og kreere. Vi ved hvad vi kan, men vi ved også hvad du kan – Og vi ved at passion og kærlighed er vejen frem. Dette forener vi med den bedste kapacitet og de bedste ressourcer og forudsætninger for at kunne give dig et lærerigt og udviklende uddannelsesforløb. Kun det bedste er godt nok, og tre af vores vigtigste nøgleord er altid kompetence, kvalitet og en professionel tilgang. Det betyder blandt andet, at vores undervisning er af en kvalitet, som vi hos Textilskolen kan stå helt og holdent inden for. Og vi sørger for at undervise dig i åbne, kreative og inspirerende rammer.

Få et ekstra forspring som modedesigner

Branchen som modedesigner er hård og konkurrencepræget. Designskolerne i Danmark og i udlandet har meget høje ansøgertal, så det gælder om at få det bedste fundament, hvis man skal klare den hårde konkurrence og komme tættere på drømmen om en uddannelse og karriere som modedesigner. Derfor gør du klogt i at arbejde aktivt med dit CV, skabe gode kontakter og et bredt netværk, og hele tiden udvide din portefølje. Du kan hos Textilskolen få opbygget lige nøjagtig de kompetencer, som skal til for at få succes inden for designets verden, og vi hjælper dig med at skabe kontakterne, som du kan trække på i alle årene fremover.

Alle vores undervisere er professionelle designere og kunstnere med en stor og omfattende berøringsflade og en bred erfaring fra modebranchen. De hjælper dig både med teorien og den praktiske udførsel, og samtidig får du kontakter som du altid kan trække på. Ikke mindst ved hjælp af vores mange arrangementer, studieture og besøg i branchen.

modedesigner

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk