Underviser i matematik, engelsk og design søges til Textilskolens 10.klasse

Har du lyst til at være med til at udvikle praksisbaseret undervisning i 10.klasse, så er du måske vores nye kollega.

Textilskolen er en Fri Fagskole for unge med designdrømme. Skolen har 65 elever og 12 faste medarbejdere og er beliggende i Holte nær Holte Station.
Vi søger en timelærer til at varetage den prøveforberedende undervisning i matematik og engelsk i 10.klasse i kombination med design.

Vi tilbyder
• en dynamisk og kreativ arbejdsplads med højt til loftet
• motiverede og kreative elever i 10.klasse
• et job på timelærerbasis med ansvar for prøveforberedende undervisning i engelsk og / eller matematik for skolens 10. klasse
• et godt og uformelt arbejdsmiljø hvor vi vil hinanden
• inspirerende kollegaer som alle brænder for design og arbejdet med unge

Dine arbejdsopgaver
• undervisning i engelsk og matematik i 10.klasse i kobling med design

Dine faglige kompetencer
• du har uddannelse eller erfaring med prøveforberedende undervisning i engelsk og /eller matematik
• du har interesse for design, kunst og arkitektur
• du har måske en baggrund som designer eller arkitekt

Dine personlige kompetencer
• du er udviklingsorienteret og kreativ
• du er fleksibel og trives godt i samarbejde med andre
• du er nysgerrig og har lyst til at være med til at udvikle en praksisbaseret og kreativ undervisningsform i de boglige fag i 10.klasse

Flere oplysninger
Du er velkommen til at ringe til forstander Andrea Lehmann Sivertsen på 45 42 59 15 hvis du har spørgsmål om jobbet.

Ansøgning: Send din ansøgning til info@textilskolen.dk senest onsdag 24.juni 2020
Der afholdes ansættelsessamtaler fredag den 26. juni

Tiltrædelse medio august 2020