Drømmer du om en fremtid inden for modebranchen

På TEXTILSKOLEN får du mulighed for at prøve kræfter med dit design talent inden for modedesign og du de kompetencer der skal til hvis du igang med en uddannelse til modedesigner.
Modebranchen er en internationaliseret branche og en uddannelse og job som modedesigner kan føre til en spændende international karriere -men konkurrrencen er hård. Designskolerne i Danmark og i udlandet har meget høje ansøgertal, så det gælder om at få det bedste fundament hvis man skal klare den hårde konkurrence og komme tættere på drømmen om en uddannelse og karriere som modedesigner.

TEXTILSKOLEN er en forberedende designskole for unge, som drømmer om en fremtid indenfor mode og tekstildesign.
Hvis du drømmer om en karriere og et job som designer indenfor modebranchen er TEXTILSKOLEN det rigtige sted for dig at starte. Du lærer at arbejde med en designproces fra start til slut. Fra Idéudvikling og materialeundersøgelser, til tilskæring, drapering og syning af færdige produkter og endelig iscenesættelse og præsentation og modefotografi og fashion show.
Med et forløb på TEXTILSKOLEN får du indblik i forskellige sider af modebranchen og bliver afklaret i forhold til hvilken uddannelse der er den rigtige for dig. Der findes mange forskellige uddannelses muligheder og job muligheder inden modebranchen, så det gælder om at finde ud af hvad du brænder mest for og hvor langt talentet rækker. Den afklaring har du mulighed for at få på TEXTILSKOLEN. Og vigtigst af alt -du får de vigtige kompetencer og redskaber der skal til for at komme ind på din drømme designuddannelse.

Bliv en del af næste generation af danske designere

Hvis du ønsker at blive en del af den næste generation af danske modedesignere, så læs meget mere om det vi kan tilbyde dig som gerne vil i gang med en designuddannelse på linket her.

Hvis du har fanget interesse og ønsker at vide mere om hvad TEXTILSKOLEN kan tilbyde inden for modedesign, kan du kontakte os på telefon 45 42 59 15 eller info@textilskolen.dk.