Designuddannelse

Har du en designer i maven så vælg TEXTILSKOLENS designuddannelse – vi er Danmarks førende, forberedende designskole inden for mode og tekstildesign

Hvis du går og drømmer om en fremtidig karriere inden for mode- og tekstildesign, kan et forløb på TEXTILSKOLENS designuddannelse vise sig at være det første skridt på vejen. Her får du mulighed for at udvikle og afprøve dit designtalent.

En designuddannelse der styrker dine kompetencer

På designuddannelsen stræber vi efter at fremme din nysgerrighed og kreativitet. Igennem uddannelsen vil du deltage i forskellige kompetencegivende forløb, der ruster dig til videre uddannelse inden for designerfaget. TEXTILSKOLEN ligger i smukke naturomgivelser i Holte og er i besiddelse af fremragende faciliteter. Alle forudsætninger for et lære- og oplevelsesrigt ophold er således til stede.

Designuddannelsen er et fuldtidsstudie med daglig undervisning fra 9-15, og sammen med ca. 40 andre elever vil du få både praktisk og teoretisk erfaring i en lang række håndværksdiscipliner inden for design og mode. Efter skoletid har du mulighed for at benytte skolens værksteder.

På vores designskole har vi fællesskabet i fokus. Derfor afholder vi diverse sociale arrangementer, herunder:

  • caféaftener
  • fællesspisning
  • biografture
  • foredrag

Praktisk information om vores designuddannelse

TEXTILSKOLENS designuddannelse har opstart i henholdsvis januar og august, og du kan vælge et forløb på et halvt eller et helt år. Der er ingen optagelsesprøve eller forudsætningskrav for at komme ind på skolen – vores eneste krav er, at du mindst er 16 år og har taget din 9.klasses eksamen. Prisen for designuddannelsen er 730,- pr. uge. Mad og grundmaterialer er inkluderet i prisen.

Du kan finde mere information om de forskellige fag på vores hjemmeside hvor du også kan læse om tidligere elevers oplevelser med designuddannelsen. Du kan tilmelde dig designuddannelsen ved at klikke her.

Læs mere her

designuddannelseDesignuddannelse

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk