Design uddannelse

En design uddannelse fra Textilskolen er frem for alt en virkelig god ting, at have med i din bagage. En design uddannelse hos os vil give dig uundværlige erfaringer og oplevelser, og vil være din grundsten for din vej ind i designets univers.

En design uddannelse fra Textilskolen er ideel til dig, som har interesse og passion for design og kreativitet, og for dig som ønsker en udfordring og en oplevelse ud over det sædvanlige. Med et uddannelsesforløb hos os, får du en unik mulighed for at udvikle og prøve kræfter med dit talent inden for design. Desuden opnår du en række stærke kompetencer, både fagligt og personligt, som skal til, hvis du ønsker en fremtid som designer. De kompetencer og de oplevelser du får hos Textilskolen, vil ingen nogensinde kunne tage fra dig.

Tag din design uddannelse hos Textilskolen

På nuværende tidspunkt er du formodentlig ikke længere den mindste smule i tvivl om, at du skal vælge en design uddannelse, og dermed give dig selv en anderledes, udfordrende oplevelse. Ligeledes skal du nu heller ikke længere være i tvivl om, hvilken skole, du skal vælge.

Textilskolen er Danmarks førende design uddannelse. Kort fortalt er vi en forberedende designskole for dig, som drømmer om en fremtid inden for mode og tekstildesign. Vores skole ligger i Holte, tæt på både smukke naturomgivelser og det pulserende byliv, og vores uddannelse er bygget op som et fuldtidsstudie med daglig undervisning fra 9 til 15. Udenfor undervisningstiden har du rig mulighed for at arbejde på skolens værksteder, eller at deltage i sociale arrangementer og aktiviteter. Caféaftener, biografture, fællesspisning og foredrag er kun et par enkelte eksempler på de oplevelser, du får sammen med dine nye venner når du vælger din design uddannelse hos Textilskolen.

Du vil ikke fortryde det, når du vælger at tage din design uddannelse hos Textilskolen. Hos os kan du enten vælge at gå på skolen i et halvt år, eller du kan vælge at dit forløb skal være et helt år. Holdstart er i januar og august, og vi har også plads til DIG. Det, du kan forvente fra os, er trygge, udfordrende rammer, hvori du kan udfolde dine talenter, og det, vi forventer af dig er nysgerrighed, engagement og passion. Hvis du blot har lysten og engagementet, kan du nå langt med en design uddannelse fra Textilskolen.

Professionel design uddannelse

Valg af uddannelse er en stor beslutning, som kan inkludere mange spekulationer og frustrationer. Der er mange muligheder, og det kan være svært at finde ud af, hvad som er det rigtige for dig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte Textilskolen. Sammen kan vi få en snak om dine ønsker, dine kompetencer, og hvor, du vil hen. At vælge uddannelse er frem for alt en tillidssag, og mavefornemmelsen skal være rigtig. Hos Textilskolen er du altid velkommen. Tag et kig forbi vores skole, se hvad vi laver, og tal eventuelt med en af vores elever.

 

Læs mere her

 

Design uddannelse

Design uddannelse

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk