Designuddannelse Danmark

Designuddannelse Danmark

Går du rundt med en designer i maven, og drømmer om at blive det næste store hit på catwalken, så kan du ikke starte for tidligt med at tilrettelægge din designuddannelse Danmark. TEXTILSKOLEN er Danmark førende uddannelsessted inden for forberedende designuddannelse Danmark. Drømmer du om en karriere inden for mode og tekstildesign, kan du samle både erfaring, lærdom og porteføljer via vores forløb.

Forbered dig på en designuddannelse Danmark

Hos TEXTILSKOLEN får du mulighed for at udvikle og afprøve dine talenter inden for mode- og tekstildesign, således at du er bedst muligt forberedt på en videre designuddannelse Danmark. Vi stræber efter at udvikle dine talenter, gennem nysgerrighed og kreativitet, og vores undervisere er altid klar til at udfordre dig gennem teknik og praktiske opgaver.

TEXTILSKOLEN ligger i smukke naturomgivelser i Holte og er i besiddelse af fremragende faciliteter, der vil hjælpe dig med at finde inspiration og energi som designer. Alle forudsætninger for et lære- og oplevelsesrigt ophold er således til stede i vores smukke omgivelser. Vi forbereder dig på en videregående designuddannelse Danmark, gennem et fuldtidsstudie med daglig undervisning fra 9-15. Sammen med ca. 40 andre elever vil du få både praktisk og teoretisk erfaring i en lang række håndværksdiscipliner inden for design og mode. Efter skoletid har du altid mulighed for at benytte skolens værksteder og lokaler til at arbejde med dine projekter.
TEXTILSKOLEN har fokus på fællesskabet og sammenhold, og derfor afholder vi ofte sociale arrangementer, som for eksempel:
• caféaftener
• fællesspisning
• biografture
• foredrag
De fleste af disse arrangementer er frivillige at deltage i, men vi anbefaler vores elever at de giver sig tid til at socialisere sammen, og lære hinanden at kende. Gennem vores undervisere, dig selv og hinanden får du et helt unikt ophold, der ikke kun vil forberede dig på en designuddannelse Danmark, men også vil give dig venner og netværk for livet.

Lær mere om TEXTILSKOLENS designuddannelse Danmark og hvad den kan gøre for dig

Hvis du vil vide mere om hvad TEXTILSKOLEN kan tilbyde dig som drømmer om en designuddannelse i Danmark kan du kontakte os på telefon 45 42 59 15 eller info@textilskolen.dk.


Du kan også finde mere information om alle vores fag på hjemmesiden, og her kan du også læse tidligere elevers oplevelser med TEXTILSKOLEN og hvad de har fået med sig videre på deres nuværende designuddannelse i Danmark.

designuddannelse-danmarkOm Designuddannelse Danmark

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk