Designskoler København

Designskoler København

At blive optaget på designskoler København eller andre steder i Danmark og udlandet, kræver ikke kun talent, men også en portefølje og erfaring, der slår de andre ansøgeres. I gennemsnit optager Kunstakademiets Designskole i København 4—6 % af deres ansøgere hvert år. Til sammenligning optages 60 % af de der har taget et forberedende ophold på TEXTILSKOLEN.

Designskoler København der forbereder dig på branchen

TEXTILSKOLEN skiller sig ud fra de andre designskoler København, fordi vi har specialiseret os i forberedende uddannelsesforløb. Med et forberedende uddannelsesforløb hos os, får du en unik mulighed for at udvikle og prøve kræfter med dit talent inden for design. Desuden opnår du en række stærke kompetencer, både fagligt og personligt, som skal til, hvis du ønsker optagelse på en af de videregående designskoler København, samt en fremtid som designer.

TEXTILSKOLENS designuddannelse har opstart i henholdsvis januar og august, og du kan vælge et forløb på et halvt eller et helt år. Der er ingen optagelsesprøve eller forudsætningskrav for at komme ind på skolen – vores eneste krav er, at du mindst er 16 år og har taget din 9.klasses eksamen.

Når designskoler København ikke bare er designskoler

Hos TEXTILSKOLEN går vi den ekstra mil for at give dig et unikt og udviklende forløb. Vi er beliggende i smukke faciliteter i Holte, tæt på både smukke naturomgivelser og det pulserende byliv, og vores uddannelse er bygget op som et fuldtidsstudie med daglig undervisning fra 9 til 15. Udenfor undervisningstiden har du rig mulighed for at arbejde på skolens værksteder, eller at deltage i sociale arrangementer og aktiviteter. Vi stiller det ikke som et krav, at ud deltager i samtlige arrangementer uden for skoletiden, men vi anbefaler det varmt. Du kan få venner og kontakter for livet, men ofte oplever vi også at vores elever er gode til at sparre og netværke med hinanden, og dele erfaringer på kryds og tværs.

Det, du kan forvente fra os, mens du passer din uddannelse og samler erfaring til andre designskoler København, er trygge, udfordrende rammer, hvori du kan udfolde dine talenter, og det, vi forventer af dig er nysgerrighed, engagement og passion. Hvis du blot har lysten og engagementet, kan du nå langt med et ophold på TEXTILSKOLEN. Samtidig kan vi være behjælpelige med hvilke muligheder du har for videre designskoler København og ophold i udlandet, samt guide dig til de bedste ansøgninger og optagelsesprøver i branchen.

Lær mere om TEXTILSKOLEN

Du kan finde mere information om de forskellige fag på vores hjemmeside hvor du også kan læse om tidligere elevers oplevelser med designuddannelser København og deres forløb på TEXTILSKOLEN i Holte.

designskoler-kobenhavn

Om Designskoler København

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til info@textilskolen.dk.