Designeruddannelse

Designeruddannelse

En designeruddannelse er så godt som et must, hvis du vil så igennem som modesigner. Selvom man kan lære meget selv, så sørger en designeruddannelse for at ruste dig rent teknisk, til de arbejdsmetoder og produkter du vil støde ind i, under dit kommende arbejde som designer.

En designeruddannelse er ikke bare en hvilket som helst uddannelse

Har du en stærk passion for mode, samt en naturlig flair for stil og styling, så kan en designeruddannelse meget vel være den rette for dig. Gennem en designeruddannelse hos Textilskolen får du mulighed for at udvikle dine kreative evner, samt afprøve dine færdigheder, og måske opdage nye evner, du ikke vidste at du besad.

En designeruddannelse inden for mode verden, lader dig vokse dig moden til et job som for eksempel fashion designer, hvor du kan bruge dine kreative og tekniske færdigheder, til at skabe tøj og tilbehør. Sammen med skitsering og konstruering af originale produkter, skal du som designer konstant studere industrien for at holde sig orienteret om aktuelle tendenser, og for at kunne forudsige fremtidige stilarter. Dette arbejde hjælper en designeruddannelse dig blandt andet med at blive klogere på.

En designeruddannelse genvej til de længere uddannelser

Fashion designere har ofte en bachelorgrad i modedesign og få har hands-on erfaring gennem praktik og assisterende positioner. Med en designeruddannelse fra Textilskolen vil du allerede før din videre uddannelse få et forspring til din videre færd, fordi du vil blive bedre rustet, få flere færdigheder og ekstra plusser på dit professionelle CV. Har du i stedet til hensigt på at eje dit eget designfirma eller en designbutik, kan du også have gavn af et forløb på Textilskolen.

Her kan du få mere hjælp

På Textilskolen vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig, men vidste du, at håbefulde modedesignere som søger en designeruddannelse også kan rådføre sig med den nationale sammenslutning af skoler for Kunst og Design? Her kan du få ekstra vejledning til din videre rejse gennem de forskellige muligheder for en designeruddannelse. For eksempel er der Curriculum Associate uddannelser inden for mode design, som er 2-årige uddannelser, der ruster de studerende med de grundlæggende, tekniske design færdigheder. Herunder emner som at lære at skræddersy, almindelig syning og basale mode teorier. Bachelor designeruddannelse mulighederne er også mange, men er generelt de sidste fire år og har tendens til at tilbyde mere omfattende karriereuddannelser, der kombinerer teknisk kursusaktiviteter med kunstneriske og konceptuelle instruktion. Kurserne kan omfatte mode tegning, 3-D design, farve teori, tekstiler, computerstøttet design, modebranchen og portfolio præsentation.

Designeruddannelse

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk.”