Design skole

Design skole

Mange af dem, der er fan af Harry Potter bøgerne drømmer ikke kun om magi. De drømmer også om at blive optaget på den anerkendte skole Hogwarts og blive en del af et større fællesskab. Måske er det ikke magi du drømmer om, men design. Og når det kommer til at blive optaget på en anerkendt og større design skole, kan det godt være svært at blive klog på, hvor man skal søge hen. Uanset om du ønsker at søge på en design skole i Danmark eller i udlandet. Derfor gælder det om at forberede sig så godt som muligt, og skabe forspring hvor man kan.

Hvorfor vælge en design skole som Textilskolen?

Textilskolen er en dagshøjskole, udformet efter mange af de traditionelle højskolefilosofier, men uden muligheden for at bo på skolen. I stedet har Textilskolen gjort det til en spidskompetence at udvikle højskoleophold med fokus på design og designbranchen. Vi sætter en ære i at udforme et design skole ophold for dig, der har en brændende passion for modeverden, og ønsker at skabe dig en fremtid som designer. Via vores store udvalg af kreative fag og værksteder, vil du lære at udvikle, sy og tilskære dine egne designs. Vi lærer dig også at trykke, strikke og tegne, og du kan få lov til at arbejde med styling og iscenesættelse af modelfoto og modeshows.

Vi tager vores hverv som design skole meget alvorligt, så hvis du er en kreativ sjæl med en forkærlighed for design af høj kvalitet, kan Textilskolen meget vel være et godt udgangspunkt for din fremtidige karriere i designbranchen. Vi tager dig med en sand designrejse gennem vores mange kreative fag, og lægger vægt på faktorer som åbenhed, kreativ udfoldelse og personlig udvikling. Vi tør godt love dig, at vi vil gøres vores ypperste for at give dig det bedste design skole ophold, du kan drømme om.

Kombiner design skole med almindelig uddannelse

Hvis du endnu ikke har en alder, hvor højskoleforløb er lige dig, eller du gerne vil kombinere dit ophold på vores design skole med en grundlæggende uddannelse, så kan du gå på vores design skole mens du tager folkeskolens 10. klasses eksamen. Vi vil give dig det traditionelle skoleforløb, kombineret med masser af kreative fag og værksteder, hvor du lærer om mode, design og syning, og hvor du får mulighed for at arbejde med dit designtalent.

Når du vælger Textilskolen får du ikke blot en design skole med fokus på kreative fag og personlig udvikling, du får også en design skole, der sørger for at du får et inspirerende og atmosfærefyldt miljø under din uddannelse, samt venner for livet.

Lær os nærmere at kende og bliv en del af miljøet

design-skole

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk.”