Design højskole

Design højskole

Der hersker ingen tvivl om, at et højskoleophold er noget, man aldrig glemmer. Det er en udfordring og en oplevelse, som vil sætte sig, og som man altid vil have med sig, og det er samtidig konkret læring, som potentielt vil kunne åbne mange døre for én gennem livet.

Et højskoleophold er altså som regel altid så givende, som noget overhovedet kan være, men hvilken form for højskole skal du så vælge? Der findes efterhånden næsten lige så mange forskellige skoler, som der findes folk med forskellige interesser. Nogen har flair for det boglige, andre for håndværk og nogle med noget helt tredje og fjerde. Men der er også en del, som har talent og hjerne for det kreative og for design. Det er her, at Textilskolen kommer ind i billedet.

Læs videre her på siden, hvis du forestiller dig, at en design højskole kunne være noget for dig.

Hvis du har en kreativ sjæl, som du har lyst til at udvikle og udfordre, vil et forløb på en design højskole være ideelt for dig. Hvis du for eksempel er træt af de gængse skolefag og har brug for at udforske og engagere dig i noget, som du har en reel interesse for, skal du vælge en design højskole. Du skal vælge denne form for skoleforløb, hvis du interesserer dig for mode og design og hvis du brænder efter at få lov til, at udfolde dig kreativt.

Når du er nået så langt i dine overvejelser, at du har besluttet dig for at tage springet og melde dig til et forløb på en design højskole, skal du finde frem til den helt rigtige af slagsen. I det følgende vil vi forklare dig, hvorforTextilskolen altid bør være dit foretrukne valg.

En design højskole med udvikling og udfordring

I denne branche er der, ligesom i de fleste andre brancher og på de fleste andre markeder, hård konkurrence. Det gælder derfor i høj grad om at skille sig ud og differentiere sig fra konkurrenterne. Den måde, hvorpå Textilskolenforsøger at gøre netop dette, er gennem vores brændende passion for mode og design.

Vi er en design højskole,der er drevet af kreativitet, engagement og udfoldelse og ser det som de vigtigste bærende elementer i undervisningen. Vores undervisere er kompetente og engagerede, hvilket også udmærker sig i undervisningen, der i høj grad giver plads til kreativitet. Også vores atmosfære og stemning på skolen er præget af åbenhed, en glæde for faget og en lyst til at udvikle sig selv og suge lærdom til sig.

Når du vælger Textilskolen, vælger du ikke blot en design højskole – du vælger en oplevelse, som du for altid vil tage med dig i bagagen. Når du vælger os som din design højskole, vil du blive inviteret indenfor i en verden af kreativ udfoldelse og personlig udvikling, og du vil møde en lang række nye mennesker med de samme interesser som dig selv. Her får du ganske enkelt venskaber for livet.

Lad Textilskolen være din foretrukne design højskole

Hvis din nysgerrighed er vakt, og du kunne have interesse i et design højskole forløb på Textilskolen, kan vi ikke andet end at opfordre dig til at springe ud i det. På vores design højskole findes ingen optagelsesprøve eller andre krav, inden du kan starte et forløb på skolen. Det eneste, som er nødvendigt for at gå på vores design højskole, er interesse, lyst og engagement.

design-hojskole

Design højskole

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via 45 42 59 15 eller ved at skrive til
info@textilskolen.dk.”