TEXTILSKOLEN kan blive dit første skridt på vejen mod en uddannelse og karriere indenfor design

Med et forløb på TEXTILSKOLEN får du mulighed for at udvikle og prøve kræfter med dit designtalent, og du opnår de kompetencer, der skal til, hvis du vil i gang med en designuddannelse i Danmark eller i udlandet.

Eleverne fra TEXTILSKOLEN bliver efter et endt forløb på skolen optaget på en lang række af de mest anerkendte designuddannelser i hele verden som f.eks. Central St Martins i London, Rietveld Academy i Amsterdam, Designacademy Eindhoven, Parsons i Paris og New York, Chelsea college of Art, Beckmans College og fashion i Stockholm og Textilhögskolan Borås, foruden de danske skoler og akademier KADK fashion, tekstil og møbeldesign, Designskolen Kolding, KEA, Via Design, Scandinavian Academy of Fashion Design og beklædningshåndværkeruddannelsen.

Kontakt os i dag for en rundvisning og snak om dine muligheder for et kreativt sabbatår eller springbræt til en uddannelse som designer.

Det sker:

NOVEMBER 2019:
16.november fra 11-16: Julemarked og udstilling på Textilskolen

OKTOBER 2019:
11. oktober kl 18, 19 og 20: SHOW på KPH Volume, Enghavevej 80, 2450 København V

SEPTEMBER 2019:
29. september fra 13-17: Åbent hus
Rundvisninger og info om skolen kl 13, 14 og 15.
kl 13.15-14: Alumni talks. Gamle elever fortæller om deres liv og erfaringer som designere.
Kl 16: Designtalk med Prisca Vilsbøl

Instagram flow