Design 10.

Kunne du tænke dig at bruge dit 10. klasse år til at lære om mode, design og syning og samtidig vedligeholde eller styrke din boglige faglighed på en ny måde? Design 10. på TEXTILSKOLEN giver dig mulighed for at arbejde med dit designtalent, samtidig med at du får en 10. klasse eksamen i de obligatoriske fag, dansk, engelsk og matematik.

Design 10. på TEXTILSKOLEN er for dig som ønsker at prøve kræfter med designfaget og din kreativitet på den seriøse måde, og finde ud af om du skal forfølge drømmen om en uddannelse som designer. I Design 10. på TEXTILSKOLEN får du en 10. klasse eksamen samtidig med at du får mulighed for at fordybe dig i det kreative arbejde med tegning, syning og design.

Du har samtidig mulighed for at følge eleverne på TEXTILSKOLENs Designlinje som er i gang med at søge optagelse på en designuddannelse. Det giver dig et helt unikt indblik i hvad det vil sige, og hvad der skal til for at nå drømmen om en uddannelse som designer.

Du lærer at udvikle, sy og tilskære dine egne designs. Trykke, strikke og tegne, og arbejde med styling og iscenesættelse af modefoto og shows.

Du lærer matematik, dansk og engelsk på en ny, kreativ og praksisnær måde. I matematik laver du f.eks. beregninger, på mønstre du selv designer og strikker på strikkemaskinen. I engelsk designer og skriver du bl.a. din egen modeblog, du rejser til London på studietur og besøger designskolerne der, og i dansk laver du avisanmeldelser af modeshows under Cph. fashionweek og meget mere.

En anderledes og super kreativ 10. klasse oplevelse. Spring ud i det!

For mere information eller besøg og rundvisning på skolen kontakt os på mail: info@textilskolen.dk eller på telefon: 45 42 59 15.