Udfyld tilmeldingsblanketten for at tilmelde dig et forløb på TEXTILSKOLEN

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig et brev med en indmeldelsesblanket og oplysninger om indbetaling af indmeldelsesgebyr.
Framelding fra kurset kan ske indtil 6 uger før semesterstart. Herefter er tilmeldingen bindende for 1 semester.

Der er ingen adgangsbegrænsning eller krav til særlige forudsætninger for at starte på skolen. Det eneste, det kræver, er lyst og engagement.

• Pris, skoleåret 2018/2019: 844,- pr uge. Betalingen dækker undervisning og mad. Derudover må man beregne udgifter til materialer.

Uge prisen reguleres hvert år i november gældende for kommende skoleår.

• Indmeldelsesgebyr: 1000,- betales ved optagelse på skolen. Betalingen dækker administrationsomkostninger ved indmeldelse, og grundmaterialer som du får udleveret, når du starter på skolen.
  • Studieture, pris:
    10.klasse: 3500,- (obligatorisk)
    Designlinje: 5000,- (valgfri)
  • Du betaler selv alle materialer til dine egne projekter mens du går på skolen.

Du har mulighed for at søge legater til dit forløb på TEXTILSKOLEN.
    Kig i legathåndbogen for at finde de legater som er relevante for dig at søge.
    www.legatbogen.dk

Nyt legat til mode og designstuderende: fashionforest.dk/legat

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at søge støtte til betalingen af skolepenge.

• Sæt kryds ved det ønskede: