Danmarks førende forberedende designskole

TEXTILSKOLEN er en Fri fagskole for unge, som drømmer en fremtid indenfor design.
Eleverne fra TEXTILSKOLEN bliver efter et endt forløb på skolen optaget på en lang række af de mest anerkendte designuddannelser i hele verden.
I 2016 blev elever fra TEXTILSKOLEN bla optaget på Rietveld Academy i Amsterdam, Designacademy Eindhoven, Central St Martins i London, Chelsea college of Art og Textilhögskolan Borås, foruden de danske skoler KADK fashion, tekstil og møbeldesign, Designskolen Kolding, KEA, Via Design, Margrethe skolen og beklædningshåndværkeruddannelsen.
Skolen ligger i Holte, lige ved skov og sø, og samtidig tæt på byen. Fra Holte station er der ca. 10 minutters gang langs søen til skolen.
Det tager 20 minutter med toget fra Holte til Københavns Hovedbanegård.

Holdstart i januar og august.
Kurser af 19, 25 eller 44 uger.
Ved kursets start skal man være mindst 16 år eller have afsluttet 9. klasse.
Eleverne på skolen er typisk mellem 16 og 28 år, men der er ingen øvre aldersgrænse.
Der er ingen optagelsesprøve eller krav til særlige forudsætninger, inden du kan starte på skolen. Det eneste det kræver er interesse, lyst og engagement.
Pris: 804,- pr. uge
Kursusprisen dækker undervisning og mad.
Skolen har plads til 40 elever på Designlinien og 20 elever i 10. klasse.

Herunder kan du bladre i Årbøger og Indholdsplaner og få meget mere indblik i undervisningen

KLIK her for at se Årbog for årgang 2015/16

forside_årbog16