LEGATER OG STØTTE

Vidste du at du kan søge legater og støtte til dit forløb på Textilskolen?

“Hvis man bruger lidt tid og energi på det, kan det ende med at gøre skoleopholdet til en realitet.

Jeg var så heldig at modtage et legat på 20.000”

-Rosa Lois

Rosa Lois søgte legater til sit forløb på Textilskolen i august 2018.
Her fortæller hun om processen og giver sine bedste råd til dig som vil søge legater.

Kontakt os på tlf: 45425915 eller mail: info@textilskolen for at høre mere om dine muligheder for at søge støtte og legater.

”Jeg begyndte at skrive på en ansøgning til legatsøgning som jeg ville have skrevet en jobansøgning, bare mere målrettet i forhold til hvorfor jeg gerne ville gå på skolen.

Efterfølgende begyndte jeg at målrette min søgning efter legater og fonde inde på Legatbogen.dk.

Jeg har søgt rigtig mange fonde, også fonde som ikke nødvendigvis havde noget at gøre med tekstil faget, men fonde og legater som på den ene eller den anden måde kunne passe på det jeg søgte fondsmidler til.

Det er smart at have noget struktur i sin måde at gå til ansøgningsprocessen, så det ikke bliver alt for uoverskueligt. Det kan sagtens lade sig gøre, og hvis man bruger lidt tid og energi på det, kan det ende med at gøre skoleopholdet til en realitet.

Jeg ville gå på Textilskolen for at forfølge en kreativ nysgerrighed, og for at finde afklaring omkring mine fremtidige uddannelses ønsker. Skolen er virkelig et godt sted at gøre begge dele, og man får rigtig meget ud af at gå på skolen.

Jeg har søgt omkring 20 forskellige fonde, og var så heldig at modtaget et legat på 20.000 fra Manufakturhandler Foreningen i Kjøbenhavns Almene Fond.”

-Rosa Louis, elev på Textilskolen i efteråret 2018

Se legathåndbogen for at finde de legater som er relevante for dig at søge.
www.legatbogen.dk
Find tips og tricks til legatsøgningen i artikeldatabasen her:

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at søge støtte og legater til betalingen af skolepenge.