Kreativ skole

I nedenstående tekst kan du læse om fordelene ved at vælge det vi kalder en mere kreativ form for uddannelse. Hvad du kan lære, hvem du kan lære det af og hvorfor du vil ende med at blive virkelig glad for det. Du kan også læse om, hvorfor netop Textilskolen skal være din foretrukne kreative skole.

Hvorfor vælge en kreativ skole?
Hvis du er en kreativ sjæl med en forkærlighed for design og godt håndværk, skal du vælge en kreativ skole. På en kreativ skole kan du udfolde dit kreative talent og udvikle dine personlige egenskaber i langt højere grad, end du kan på en almindelig skole. Du kan prøve kræfter med drømmen om en uddannelse inden for de kreative fag som eksempelvis designer, og du kan herigennem få et helt unikt indblik i, hvad det vil sige at arbejde i denne verden, og hvad der skal til for at nå drømmen om en sådan uddannelse. På en kreativ skole er der fokus på kreativ udfoldelse, på åbenhed og på en kærlighed til design og mode. Du lærer at udvikle, sy og tilskære dine egne designs. Derudover kan du lære at trykke, strikke og tegne, og du kan få lov til at arbejde med styling og iscenesættelse af modefotos og shows.
Når du har besluttet dig for, at du vil vælge en kreativ skole, er det bestemt ikke uden betydning, hvem du vælger at henvende dig til. Først og fremmest skal du naturligvis vælge en uddannelsesinstitution, hvor engagement og positiv indstilling til hverdagens opgaver, er bærende elementer. Du skal vælge en skole, hvor du får mulighed for at udvikle og prøve kræfter med det designtalent, som du formodentlig allerede har. Hvis du vælger den rette skole, vil du med stor sandsynlighed opnå de kompetencer, som skal til hvis du brænder for, på et tidspunkt, at komme i gang med en designuddannelse.

Textilskolen skal være dit foretrukne valg, når du søger kreativ skole
Hos Textilskolen tør vi uden tøven godt at love dig, at vi er den bedste kreative skole, du overhovedet kan finde. Vi tør at skille os ud, og hos os får du de elementer, du søger i en kreativ uddannelsesinstitution. Hos Textilskolen kan du eksempelvis vælge at bytte dit 10. klasse år ud med et forløb hos os – et forløb, hvor du lærer om mode, design og syning, og hvor du får mulighed for at arbejde med dit designtalent. Selvom håndværket og det kreative er vores hovedfokus, kan du, hvis du vælger et forløb hos os, samtidig vedligeholde eller styrke din boglige faglighed. Samtidig med at du arbejder med de kreative fag, vil du modtage undervisning i de obligatoriske fag dansk, engelsk og matematik, og på den måde ende ud med en 10. klasse, som giver dig en uundværlig erfaring og oplevelser, du aldrig vil glemme. Derudover vil du, hvis du vælger Textilskolen som din kreative skole, få venner for livet, idet du vil møde mennesker, som har de samme interesser som dig selv, og som vil støtte dig både i din faglige og personlige udvikling.

Kreativ skole

info@textilskolen.dk