Kreativ højskole

Er du én af de heldige, der er blevet begavet med kreative evner? Ser du muligheder, hvor andre ser udfordringer? Og går du og drømmer om, at prøve dine evner af i praktisk sammenhæng?

Det er et kendt faktum, at et forløb på en højskole vil være udfoldende, udviklende og udfordrende, og at det vil give dig mange oplevelser, erfaringer og relationer, som du kan tage med dig fremover. Når man befinder sig i skolerammer er lærdom næsten selvskrevet, men selve oplevelsen og den selvudvikling, der følger med er mindst lige så meget værd. Her kunne Textilskolen være netop den skole, du har gået og ledt efter.

Når du har besluttet dig for at gøre noget godt for dig selv, og at give dig selv den oplevelse og den udfordring, et højskoleophold vil være, står du over for en stor beslutning. Hvilken type skole skal du vælge? Du skal selvfølgelig forsøge at finde det match, der både passer med dine kompetencer indenfor det kreative og faglige, men det sociale spiller også en kæmpe rolle, når man arbejder med sin egen selvudvikling.

Hvis du har interesse og passion for det kreative, og hvis du ønsker et kig inden for i designets univers, skal du gøre dig selv den tjeneste, at vælge en kreativ højskole. Her får du en unik mulighed for at prøve kræfter med designudvikling, og du får lov til at bruge, udvikle og udfordre din kreative sans og side. En kreativ højskole er ideel til dig, som tænker kreativt, legende og eksperimenterende, og dig som ønsker en udfordrende, dynamisk og spændende hverdag.
Textilskolen er et, hvis ikke det bedste, så et godt bud på en kreativ højskole. Vi brænder for vores fag og for vores håndværk, og vi har på alle måder kapaciteten til at give dig et uddannelsesforløb, som du aldrig glemmer. Hos Textilskolen gennemsyres vores arbejde og vores dagligdag generelt af kreativ udfoldelse, en professionel tilgang og en høj kvalitet i alt, hvad vi laver.

En kreativ højskole hvor det faglige og det sociale går hånd i hånd

Inden for dette felt er der, ligesom inden for de fleste andre brancher, mange udbydere og dermed stor konkurrence. Når du står og skal finde en kreativ højskole, kan det være forvirrende og svært at finde ud af og tage stilling til, hvem du skal vælge at hende sig til.

Hos Textilskolen vil vi skille os ud. Den måde hvorpå vi først og fremmest skiller os ud fra konkurrerende skoler, ved den måde vi opbygger relationer til vores elever. Når du vælger os som kreativ højskole, siger du ja til et forløb, hvor der vil være fokus på DIG. Vores dygtige og kompetente undervisere vil udvikle dig og udfordre dig, og de faglige kompetencer du går her fra med, vil være uundværlige i en fremtid inden for designets verden. Derudover har vi hos Textilskolen stor bevidsthed om, at et forløb på en kreativ højskole ikke blot skal udvikle dig på din faglighed. Også de sociale aspekter spiller en stor rolle hos os. Når du vælger Textilskolen som kreativ højskole, vil du indgå i et tæt dagligt samarbejde med ligesindede, som har de samme interesser og passioner som dig selv, og du vil dermed opbygge tætte relationer.

En god, udfordrende og udviklende kreativ højskole finder du i Textilskolen. Tag blot et kig på vores hjemmeside, hvor du kan læse udtalelser og erfaringer fra tidligere elever.

Vælg Textilskolen når du søger kreativ højskole

Din søgen efter en kreativ højskole, som vil leve op til dine forventninger og forhåbninger er nu slut. KontaktTextilskolenidag.

kreativ-hoejskole

info@textilskolen.dk