Drømmer du om et job og en karriere som designer?

TEXTILSKOLEN kan blive dit første skridt på vejen mod et job som designer. Vi tilbyder undervisning på to forskellige linjer. Hovedlinjen er Designlinjen med ca. 40 elever. Designlinjen er for dig som er på vej til at søge optagelse på en designskole og har brug for at blive afklaret i forhold til hvilken designuddannelse du skal vælge, -og ikke mindst få de nødvendige kompetencer til at klare optagelsesprøverne.

Udover Designlinjen tilbyder vi en lille eksklusiv design 10. klasse for ca. 15 elever. For dig som ønsker at prøve kræfter med designfaget og din kreativitet på den seriøse måde, og finde ud af om du skal forfølge drømmen om en uddannelse og job som designer. I design 10. klasse på TEXTILSKOLEN får du en 10. klasse eksamen samtidig med at du får mulighed for at fordybe dig i det kreative arbejde med tegning, syning og design. Du har samtidig mulighed for at følge de elever på Designlinjen som praktisk talt står med det ene ben inde på en designuddannelse. Det giver dig et helt unikt indblik i hvad det vil sige, og hvad der skal til for at nå drømmen om en uddannelse og et job som designer.
Du kan se det nærmere indhold på de to forskellige linjer på linket her:
her.

Fundamentet for at realisere dine designdrømme

Et forløb på TEXTILSKOLEN giver dig det bedst mulige fundament for at nå drømmen om en designuddannelse og et job som designer. Underviserne på skolen er alle professionnelle designere med en stor berøringsflade og erfaring indenfor modebranchen og designuddanelserne. Du kommer til at møde mange forskellige designere i din tid på skolen som deler ud af deres forskellige erfaringer fra job som designer, som selvstændig designer eller som ansat i designvirksomheder. Du får et bredt indblik i branchen og de mange forskellige veje der er at gå indenfor designfaget, designuddannelserne og jobbet som designer.

Hop ud i det!

Så hvis du vil prøve dig selv af og finde din vej mod et job som designer, kan du tilmelde dig vores næste kursus her. Du er også meget velkommen til at ringe til os, for at høre nærmere, eller for at aftale et besøg på skolen. Vi glæder os til at hilse på dig på tlf.: 45 42 59 15.