Højskole?

Bliv elev på TEXTILSKOLEN – et godt alternativ til det traditionelle højskoleophold

Overvejer du at tage på højskole? Og drømmer du om en fremtid inden for mode og tekstildesign? Så er TEXTILSKOLEN i Holte måske noget for dig.

En designskole med et højt fagligt niveau og et kreativt højskolemiljø -bare uden overnatning.

TEXTILSKOLEN er ikke en højskole, men en forberedende designskole for unge som drømmer en uddannelse og karriere indenfor mode eller tekstildesign. Vi har daglig undervisning fra 9-15 og udover det et højskolemiljø med åbne værksteder som eleverne kan bruge udenfor undervisningstiden -præcis som på en højskole -bare uden overnatning. Skolen har eget køkken som serverer lækker, fortrinsvis økologisk mad og vi har en lang række aktiviteter udenfor undervisningstiden som f.eks. foredrag, fælles spisning, filmaftener osv.

Vi klæder dig på til en uddannelse inden for design

TEXTILSKOLEN er en designskole med et højt fagligt niveau og de bedste undervisere  inden for modedesign, tekstildesign og illustration. Skolens undervisere er alle professionelle designere og kunstnere med en stor berøringsflade og erfaring fra modebranchen. Mange af skolens undervisere underviser også på de videregående designuddannelser som bl.a. Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og KEA, hvor mange af vores  elever  efterfølgende også bliver optaget.

Bliv en del af den næste generation af danske modedesignere

info@textilskolen.dk