Designuddannelse i København, Kolding eller i udlandet?

Hvis du drømmer om en fremtidig karriere inden for mode- og tekstildesign, kan et forløb på TEXTILSKOLEN i Holte blive dit første skridt på vejen mod en design uddannelse på Kunstakademiets Designskole i København, på Central Saint Martins i London eller måske IFA (International Fashion Akademy) i Paris.

På TEXTILSKOLEN i Holte får du det bedste fundament for at komme i gang med en design uddannelse. Du bliver undervist af de dygtigste lærere indenfor felterne modedesign, tekstildesign, illustration og grafisk design og kan fordybe dig i at udvikle dit talent og få de kompetencer der skal til for at blive optaget på en videregående design uddannelse i København eller måske i udlandet.

Der findes mange forskellige design uddannelser i København, på Designskolen Kolding, TEKO center i Herning og et hav af skoler i udlandet som tilbyder design uddannelse. Fælles for alle design uddannelserne er at der optagelsesprøver og krav til ansøgerne og at der er rigtig mange om buddet til få studiepladser. På den højeste design uddannelse i København på Kunstakademiets Designskole er optagelsesprocenten blandt ansøgerne på bare 4-6% om året. Til sammenligning blev 60% af ansøgerne fra TEXTILSKOLENs forberedende kurser sidste år optaget på Kunstakademiets Designskole og Designskolen Kolding.

Med et forløb på TEXTILSKOLEN bliver du afklaret i forhold til hvilken design uddannelse der er den rigtige for dig at vælge. Om du skal søge en design uddannelse i København eller måske søge ind på en skole i udlandet? Og vigtigst af alt -du får mulighed for at udvikle dit design talent og få de vigtige kompetencer der skal til for at klare optagelsesprøverne til design udannelserne.

TEXTILSKOLEN ligger i smukke naturomgivelser i Holte bare 20 minutter med tog fra Københavns hovedbanegård.

Praktisk information om de videregående design uddannelser i København og ude i verden

Herunder har vi samlet en række en links til forskellige design uddannelser i København og ude i verden.

På TEXTILSKOLEN er prisen for et forberedende forløb til en design uddannelse 730,- pr. uge. Mad og grundmaterialer er inkluderet i prisen.

Hvis du vil vide mere om hvad TEXTILSKOLEN kan tilbyde dig som drømmer om en design uddannelse i København eller ude i verden kan du kontakte os på telefon 45 42 59 15 eller info@textilskolen.dk.

Du kan også finde mere information om alle vores fag på hjemmesiden, og her kan du også læse tidligere elevers oplevelser med TEXTILSKOLEN og hvad de har fået med sig videre på deres nuværende design uddannelse.