Fashiondesigner

Sidder du klæbet til skærmen, når der er fashionweek? Kender du alle sæsonens styles og abonnerer du på alle de store modemagasiner? Og er fashion og designs bare en af dine helt store passioner, som du for alt i verden ville give din højre arm, for at komme til at arbejde med, hvis du kunne? Så læs blot videre her.

Er du interesseret i tekstildesign, og har du en passion for at skabe nye, unikke designs? Vil du tilmed gerne se dine designs på en runway eller have dit navn på alles læber, vil jobbet som fashiondesigner uden tvivl være dit kald. For at blive blandt de bedste fashiondesigner i branchen, er det dog ikke nok, at du har interessen og passionen, for at blive den bedste indenfor dit felt, skal også have evnerne!

At være fashiondesigner er ikke bare som dengang man var barn og stylede sine dukker hjemme på værelset. At have passionen og spirende kreativitet, samt evnen til at lege med mønstre, tekstiler, elementer og designs er en stor del af jobbet, men der skal også være evner for fagets praktiske udførsel, samt en vis teknisk forståelse. At være fashiondesigner er hårdt arbejde på mere end ét område.

Drømmer du om en fremtid som fashiondesigner?

Drømmer du om en fremtidig karriere som fashiondesigner, og ved du, at du både har passionen, tålmodigheden og evnerne til at udfordre branchens store navne, er det bare med at jagte din drøm.

På Textilskolen i Holte, hjælper vi dig med at nå dit mål, og sender hvert år nye blændende talenter ud på markedet. Vi kan roligt love dig, at du med et ophold hos os, får klare fordele i din videre jagt på drømmen om at blive fashiondesigner. Vi ved, at din uddannelse naturligvis er vigtig for dig, og derfor giver vi altid vores elever de helt rigtige værktøjer og erfaringer, som skal til for at klare sig godt i branchen.

Hvad Textilskolen kan tilbyde dig

Vi tilbyder ikke lange, videregående uddannelser som fashiondesigner, men vi tilbyder kortere og længere uddannelsesforløb, hvor vores dygtige undervisere udfordrer dig, udvikler dig og udruster dig til en fremtid som fashiondesigner. Vi er stolte af at have nogle af de bedste undervisere i branchen, og vi brænder for at give dig den bedste ballast du kan få. Hos Textilskolen prioriterer vi undervisning og kreative udfoldelse før alt andet. Vi lever dagligt op til vores nøgleord: kompetence, kvalitet og en professionel tilgang, og vi gør en stor dyd ud af at alle vores elever føler sig både set og hørt.
Dit kreative sind vil blive udfordret og udviklet hos os. Gennem en lang række af kreative og praktiske opgaver, vil vi sørge for, at du får et helt nyt og veludviklet syn på mode og design, og vi vil lære dig alt hvad vi ved om at følge med i tidens trends, samt de tekniske færdigheder branchen kræver af en fashiondesigner. Din passion og dit engagement vil være vejen frem for dig, og vil hver dag være din grundpille, når du i samarbejde med os får videreudbygget dit CV og kreeret smukke designs til vores udstillinger og shows, som hvert år danner rammen om vores arrangementer. Du vil få en fantastisk oplevelse, samt venner for livet, og dine kreative fashiondesigner udfoldelser fra din tid hos os, vil kvalificere dig bedre til at kunne klare den benhårde konkurrence, som der er i optagelsesforløbet på designskolerne i Danmark og i udlandet.

Er du tændt på en fremtid som fashiondesigner, og lyder Textilskolen som noget for dig? Kontakt os allerede i dag og hør mere. Vi ser frem til at høre fra dig, og til at fortælle dig om, hvordan vi kan gøre dig til den bedste fashiondesigner Danmark længe har set

fashiondesigner

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på 45 42 59 15 eller info@textilskolen.dk for spørgsmål.

info@textilskolen.dk