DOING DOTS

Show i Dansehallerne under Kulturnatten i København, den 9. oktober 2015

Fra prikker til tøj!

50 elever fra TEXTILSKOLEN har ladet sig inspirere af Yayoi Kusama; Den unge kvinde der flygtede fra et arrangeret ægteskab i Japan til POP – kunstens New York og som siden har beriget verden med ………prikker ‘en masse’.

Eleverne har taget udgangspunkt i prikken som form og som mønster og de har i bogstavelig forstand vendt og drejet prikken for at komme fra – prik til tøj/ skabe et smuk tøjoplevelse i prikkens navn.

Der er kæmpeprikker og microprikker. Der er foldede prikker, transperante prikker, bløde prikker, hårde prikker. Prikker der er klippet i, der er sorte huller og prikker i Mælkevejen, tossede prikker, og skæve prikker.

Med udgangspunkt i den japanske billedkunstner og stilikonet Yayoi Kusamas prikkede univers udviklede eleverne på TEXTILSKOLEN showpieces til showet DOING DOTS.