Designuddannelse i Danmark

Hvis du drømmer om en designuddannelse i Danmark, og en karriere inden for mode- og tekstildesign, kan et forløb på TEXTILSKOLEN i Holte blive dit første skridt på vejen mod en videre designuddannelse i Danmark. Mange store designskoler, som for eksempel Kunstakademiets Designskole i København har tusinder af ansøgere og begrænset plads. Det er ikke kun på diverse designuddannelse i Danmark forløb dette sker. Det samme er tilfældet på for eksempel Central Saint Martins i London ogIFA (International Fashion Academy) i Paris, som er to af de helt store designinstitutioner i Europa.

Få en genvej til en designuddannelse i Danmark

Vil du optages på en designuddannelse i Danmark, er det derfor nødvendigt at du har dit fundament og din baggrund i orden. Talent bringer dig en del af vejen, men jo større portefølje og erfaring du kan fremvise, jo større chance har du for at blive optaget på skolerne i for eksempel København, Kolding eller Herning. På TEXTILSKOLEN i Holte underviser vi dig inden for felterne modedesign, tekstildesign, illustration og grafisk design, og gennem masser af praktisk arbejde, får du mulighed for at fordybe dig i at udvikle dit talent og få de kompetencer der skal til for at blive optaget på en videregående designuddannelse i Danmark.

På Kunstakademiets Designskole er optagelsesprocenten blandt ansøgerne på bare 4-6% om året. Ikke særlig gode odds. Men til sammenligning blev 60% af ansøgerne fra TEXTILSKOLENs forberedende kurser sidste år optaget på Kunstakademiets Designskole og Designskolen Kolding. Et højskoleophold hos os, kan altså forbedre dine chancer markant, samtidig med at du starter din læringsproces med nogle af de bedste undervisere i landet. Som en designuddannelse i Danmark tager vi dit læringsforløb alvorligt, og gennem erfaringer, feedback fra vores studerende og undervisere, samt en opdatering omkring branchen verden over, sørger vi hvert år for at blive endnu bedre. Vi er stolte af, at du viser os den tillid det er, at lade os sætte et præg på din designuddannelse i Danmark. Derfor vil vi også gerne lytte til dig, og lade dig lære os, hvad vi kan gøre endnu bedre fremadrettet. Hos TEXTILSKOLEN er du ikke kun en elev og lærling, du er et unikt individ med talenter og drømme, og dem vil vi gerne være en del af.

Lær mere om vores designuddannelse i Danmark

Hvis du vil vide mere om hvad TEXTILSKOLEN kan tilbyde dig som drømmer om en designuddannelse i Danmarkkan du kontakte os på telefon 45 42 59 15 eller info@textilskolen.dk.

Du kan også finde mere information om alle vores fag på hjemmesiden, og her kan du også læse tidligere elevers oplevelser med TEXTILSKOLEN og hvad de har fået med sig videre på deres nuværende designuddannelse i Danmark.

designuddannelse-i-danmarkOm Designuddannelse i Danmark

info@textilskolen.dk