Designskoler i København

Når emnet er designskoler i København, må man aldrig glemme at nævne Textilskolen. Som en af de førende designskoler i København har vi undervisning og kurser af en kvalitet, som vi kan stå helt og holdent inden for. Kvalitet, kreativitet og en professionel tilgang er nøgleelementer i vores dagligdag på skolen, og det er vores vision og mission at tilbyde uddannelsesforløb som vil udvikle og udfordre den enkelte elev. Hos os er eleven nemlig i centrum. Vi tager den enkelte elevs ønsker, kvaliteter og udfordringer meget alvorligt, og vi har kapacitet til at ruste vores elever til et fremtidigt arbejdsliv inden for designets fantastiske verden.

Textilskolen ligger i Holte. Her tager vores undervisning sit afsæt i vores flotte lokaler, hvor mulighederne for kreativ udfoldelse er store, og hvor stemningen altid er legende og let. Hos Textilskolen skal der nemlig være rart at opholde sig. Vi prioriterer den gode og rare atmosfære højt, og vi gør alt hvad vi kan for at skabe nogle rammer, som du har lyst til at være i og lære i. Hos os skal du føle dig velkommen. Blandt andet derfor har vi heller ingen krav til forudsætninger, inden du kan starte på dit forløb hos os. Det eneste det kræver er lyst, interesse og engagement.

Så husk aldrig at udelad Textilskolen af samtalen, når samtaleemnet er designskoler i København.

Udvalget af designskoler i København er stort

Det er et efterhånden kendt faktum, at udvalget af designskoler i København er stort og bredt, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvilken vej du skal gå. Disse mange designskoler i København lover dig hver især, at du hos dem får det helt rigtige uddannelsesforløb, og nogle af dem har ret. Det findes mange designskoler i København, som har de rette ambitioner og de rette forudsætninger for at tilbyde dig et forløb, som vil ruste dig på rette vis til en fremtid inden for design, eller som vil give dig en oplevelse du kan tage med dig, hvis det er sådan en du søger. Det er dog desværre også sådan, at der er mange designskoler i København, som ikke formår at leve op til dine formodentlig høje forventninger, og hos hvem du ikke vil få det forløb, du har drømt om. Når du skal finde den rette skole, gælder det om at finde et sted, hvor kvalitet og kreativitet er det bærende element i undervisningen, og hvor man har en professionel tilgang til alle opgaver.

Selvom der eksisterer mange gode og engagerede designskoler i København, er der kun ét rigtigt sted at henvende sig. Textilskolen er altid det eneste rigtige svar.

Textilskolen er en af de bedste designskoler i København

Hos Textilskolen ser vi frem til at høre fra dig, til at byde dig velkommen inden for i vores kreative univers, og til at vise sig, hvorfor vi er en af de absolut førende designskoler i København. Kontakt os meget gerne allerede nu.

designskoler-i-kobenhavn

info@textilskolen.dk.”