Designskolen

Går du med en designer i maven? Måske er du passioneret omkring mode, fashiondesign, forskellige styles og materialer, eller måske banker dit hjerte for branchen? Måske er du dybt passioneret for mere end blot én ting, men mangler en form for forløb og noget vejledning, der kan hjælpe dig til at prøve dine mange ideer af. Uanset hvad, kan Textilskolen hjælpe dig på rette vej.

Overordnet kan man tale om designskoler i bestemt og ubestemt form, for at sætte begrebet i perspektiv. Der kan være en designskole, og så er der designskolen. Hele forskellen består i, hvilken af de mange skoler, der mon er den bedste af slagsen. Spørger du folk i branchen, nævnes Textilskolen ofte i løbet af de første indledende sætninger. Det bliver den, fordi vi er Danmarks bedste forberedende designinstitution. Med et ophold på designskolen i Holte, bliver du klædt bedst muligt på, til at blive optaget på en af de videregående designuddannelser i Danmark eller i udlandet.

Designskolen i Holte

Kvalitet, kreativitet og professionel tilgang, er nøgleelementer i vores dagligdag på designskolen, og det er vores vision og mission at tilbyde uddannelsesforløb, som vil udvikle og udfordre hver enkelt elev. Vi tager elevens ønsker, kvaliteter og udfordringer meget alvorligt, og vi har kapacitet til at ruste vores elever til et fremtidigt arbejdsliv inden for en verden af fantastisk design. Designskolen er med til at sætte eleven i centrum, når det kommer til individuel læringen og udvikling, og vi prioriterer altid den gode og behagelige atmosfære højt.

Beliggende i charmerende og stemningsfulde rammer i Holte, gør vi alt hvad vi kan, for at skabe nogle rammer, som man både har lyst til at være i og lære i.

Dette er også én af grundene til, at vi heller ikke har nogen videre krav til forudsætninger, inden du starter på dit forløb på designskolen. Det eneste det kræver er lyst, interesse og engagement.

Designskolen giver dig klare fordele

I dag er det svært at komme ind på de store og anerkendte designuddanneler i Danmark. Gennem dit ophold på designskolen Textilskolen, får du mulighed for at udvikle dine kreative evner, samt afprøve dine færdigheder. Under dit ophold, vil du måske endda opdage nye evner og skjulte talenter, som du ikke vidste du besad. Sammen med skitsering og konstruering af originale produkter, skal du som designer konstant studere industrien for at holde dig orienteret og ajourført med aktuelle tendenser, så du også med lethed kan forudsige og genkende fremtidige stilarter.

Dette arbejde hjælper en designskolen dig blandt andet med at blive klogere på, samtidig med, at vi forbereder dig til din videre uddannelse. Med en designeruddannelse fra Textilskolen, vil du allerede før din videre uddannelse få et forspring til din videre færd, fordi du vil blive bedre rustet, få flere færdigheder og ekstra plusser på dit professionelle CV.

Lær mere om TEXTILSKOLEN

Du kan finde mere information om de forskellige fag på vores hjemmeside hvor du også kan læse om tidligere elevers oplevelser med designuddannelser København og deres forløb på TEXTILSKOLEN i Holte.

DesignskolenOm Designskolen

info@textilskolen.dk.”