Designskole

Måske har du hørt ordet designskole før, og måske er du ikke helt klar over, hvad begrebet egentlig dækker over og rummer af muligheder. Først og fremmest er du altid mere end velkommen til at kontakte Textilskolen. Vi tager os med glæde tiden til at fortælle dig om, hvad en designskole som vores egentlig er, og om hvad vi kan gøre for dig. Hvis du er mere til at opsøge information på egen hånd, kan du med fordel også læse videre her, eller gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvis du vil vide mere om emnet.

Til dig, som har interesse og passion for mode og tekstildesign, kan en designskole være den ideelle mulighed. Her kan du udfolde og udforske dine kreative sider, og du kan få et kig inden for i en verden fuld af muligheder. Inden for designets og tekstilernes verden, kan du på en sådan skole udvikle dig fagligt, og du kan opbygge en rygsæk fuld af kompetencer, som er enormt brugbare og uundværlige for dig – især, hvis du efterfølgende vælger at gå designervejen. Men det stopper ikke her. Fordelene ved en designskole er mange, og de faglige udfoldelsesmuligheder er blot én side af sagen. En anden er den sociale. På en skole som denne, vil du møde mennesker, som har de samme interesser og den samme passion som dig selv. Du vil udvikle dig rent socialt, og du vil uden tvivl opbygge tætte og stærke relationer, som du vil tage med dig mange år ud i fremtiden. Du investerer altså ikke blot i dig selv, dine evner og din fremtid. Men også i dine sociale relationer, din egen udvikling og dig selv som menneske. Oveni hatten får du faglig ballast, der vil hjælpe dig på vej mod det, der måske ender med at blive dit drømmejob? Men du vil måske også være heldig at få nogle af den slags venskaber og netværk,der varer hele livet.

Hvis du synesovenstående tekst, skolen og selve uddannelsesforløbet lyder som noget for dig, står du nu over for et valg. Hvilken skole skal du vælge at tage kontakt til? Først og fremmest er det naturligvis virkelig afgørende, at du vælger en designskole, som kan give dig et udfordrende og udfoldende forløb, både fagligt og socialt, som du går og drømmer om. Skolen skal have en professionel tilgang til alle faktorer inden for branchen, og det kreative, men også høj kvalitet og passion for det gode håndværk skal være nøgleelementer både i undervisningen, i det daglige arbejde og i selve skolens kernekultur.
Netop sådan en designskole finder du i Textilskolen.

Danmarks førende forbedrende designskole

Hos Textilskolen tøver vi ikke et sekund med at kalde os Danmarks førende forberedende designskole. Det vi gør, er at give vores elever mulighed for at udvikle og prøve kræfter med deres designtalent, og det vores elever opnår ved et forløb hos os, er en række stærke, solide og gode kompetencer – kompetencer, som er uundværlige og stærkt nødvendige, hvis man drømmer om en designuddannelse i Danmark eller i udlandet.

I denne branche, er konkurrencen nemlig hård og der er mange om buddet. Hos Textilskolen hjælper vi vores elever med at finde frem til deres helt særlige og individuelle præg på designet, samtidig med, at vi giver dem selvtillid, erfaring og engagement – elementer, som er gode at have med sig ind i den kreative verden.

Lad Textilskolen være din foretrukne designskole

Når du søger en designskole, kan der med andre ord være mange gode grunde til at se nærmere påTextilskolen. Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for i vores verden og til at lære meget mere om din.

Designskole

info@textilskolen.dk.”