Dagshøjskole

Har du en naturlig interesse og passion for mode og design, og drømmer du samtidig om at tage et år (eller måske endda mere) på dagshøjskole? Så er Textilskolen i Holte måske stedet for dig og dine drømme.

En dagshøjskole med fokus på design og faglig udvikling

Textilskolen er ikke en klassisk højskole som mange kender det, men en dagshøjskole, hvor du om dagen undervises i udviklende og kreative fag baseret på designbranchen. Du undervises dagligt fra 9-15, og vil opleve det velkendte, åbne højskolemiljø. Forskellen på den traditionelle højskole og denne dagshøjskole, er at du ikke bor på skolen hele døgnet.

Som dagshøjskole drives Textilskolen efter en filosofi om åbne værkstæder, hvor eleverne også kan arbejde og udvikle sig uden for undervisningstiden. Alle fag tilrettelægges efter et ønske om at eleverne udfordrer sig selv og udvikles fagligt, såvel som personligt, under deres dagshøjskole ophold. Derudover har Textilskolen eget køkken, som serverer en lækker og overvejende økologisk frokost med mere.

Udenfor undervisningstiden har vi fokus på at eleverne får mulighed for at benytte deres tid på vores dagshøjskole til at netværke og skabe sociale bånd og sparring. Derfor tilrettelægger vi løbende en række af aktiviteter, udenfor undervisningen. For eksempel er vi ofte til foredrag, holder fællesspisninger, filmaftener og deltager i modemesser og brancheaktiviteter.

En dagshøjskole der forbereder dig til en fremtid i modeverden

En dagshøjskole er et ophold du vil mindes for livet. Du vil blive udfordret og afprøvet på dine evner, og derved udvikle dine egne kreationer og designs. Samtidig giver vi dig helt konkret læring om mange forskellige typer af design, samt om branchen som helhed. Det gør vi, fordi vi har valgt at bygge vores dagshøjskole op med fokus på at du forberedes bedst mulig til en fremtid i modeverden. På den måde kan du bruge dit dagshøjskole ophold hos os, til at udvikle dig og få flere point på dit professionelle CV. Når du efter endt dagshøjskoleophold i Holte søger videre på højere uddannelser indenfor design, vil du have et stærkt forspring i forhold til de øvrige ansøgere.

dagshoejskole

info@textilskolen.dk.”